Spolno me je zlorabljal brat, 6 let starejši od mene. Začelo se je, ko sem bila stara 5 let, končalo ko sem dopolnila 13. On je bil takrat že polnoleten in že dolga leta je vedel, da, to kar počne, ni prav.

Ko so mojo možgani pri 21. spustili v zavest, kaj se mi je dejansko dogajalo, je bilo v resnici prepozno za prijavo. Ko sem zaupala staršem je bila največja skrb ali bom prijavila policija. Prosila sta me, da ne, saj bi tako izgubila (najljubšega) sina. Imam še enega starejšega brata, ki mi je na zaupano odvrnil, da je vedel ves čas pa ni hotel nič reči. On je 7 let starejši od mene. Želela sem si, da bi me zaščitil ter bi mi pomagal pri prijavi. Žal ne.

Vsi so bili na njegovi strani ter jih je skrbelo za njega, za mene nikogar v družini. Odločila sem se, da se jim odrečem ter ne grem v prijavo. Nimam dokazov, moja beseda proti celi družini, vem, da psihično nebi zmogla celotnega procesa, ki bi verjetno imela neugoden rezultat zame. Vem pa, da ko bo imel nosečo partnerico, bo le-ta dobila pismo. In naj se odloči sama na kateri strani želi biti.

#nisemprijavila zgodba 327