[Nič takšnega]

Pred leti mi je bil strašno všeč fant…vedno več smo se skupinsko družili in zaupal mi je, da sem mu všeč. Začela sva se pogovarjati preko socialnega omrežja Snapchat, si pošiljala slike, se dobivala in nekega dne je napočil trenutek ko sem imela prvi poljub. Z njim. Med enim iz najinih srečanj je pogovor napeljal na temo spolnosti in zaupala sem mu, da nočem imeti spolnih odnosov še vsaj nekaj let (stara sem bila le 14 let), on je bil starejši. Vztrajal je, da to ni nič takšnega, a če že vztrajam mu ga lahko vsaj “potegnem”? Vprašala sem ga kako pa to naredim? In rekel je, da je kot poljubljanje in, da mi bo pokazal. To ni nič takšnega-sem pomislila, kot poljubljanje kajne? Sama nisem vedela kaj so oralni spolni odnosi, vedela sem le kaj so penetrativni. Vedno več je bilo prepričevanja in sem ga…”potegnila”. Pohvalil me je in rekel, da si zaslužim nagrado. Posedel me je v njegovo naročje, na stran potegnil moje kratke hlače in spodnjice in prste zaril v mojo vagino. Šlo mi je na jok, a nisem vedela zakaj…Sploh nisem vedela kaj se dogaja. Ko sem ga vprašala zakaj to počne je rekel, da naj bom tiho in, da naj se le sprostim, ker bo prijetno. Ni bilo prijetno, a v fanta sem bila zaljubljena in sem mu zaupala, konec koncev je le bil bolj izkušen na tem področju, sicer pa je to kot poljubljanje ne? Nič takšnega?

No naslednjič smo imeli plan, da se dobimo pri njem, preden gremo s prijatelji v toplice…no vsaj tako je bilo rečeno meni. Prišla sem k njemu in rekel je “Ostali so odpovedali.” . Prav…sem si mislila. Odpovedali so. “A bi pogledala en film?” Je vprašal in strinjala sem se, zakaj pa ne? Saj to ni nič škodljivega kajne? Vsedem se na posteljo v oblekci in s kopalkami, ki so se zavezale z vrvico. On zaklene vrata. Doma je bila njegova mama. Vprašam ga kaj počne in mi položi roko na usta ter reče “ššš, vlezi se na trebuh, zmasiral ti bom hrbet.” V dvomih sem mu ugodila in storila kot je rekel. “No sleci oblekco, kako te naj masiram preko tega blaga?” Prav ima, poleg tega pa me je že videl v kopalkah sem si mislila in mu ponovno ugodila. Namestila sem se na posteljo, se vlegla na trebuh in v trenutku je moji roki namestil nad mojo glavo ju z roko potiskal na posteljo, z drugo roko pa mi je odvezal kopalke in njegov penis poskušal na silo potisniti vame. Od šoka sem ga porinila s sebe, začela jokati in s solzami v očeh odvihrala domov. Videla me je njegova mama, ki me je le žalostno pogledala in odkimala. Prepričana sem, da me je slišala iz sobe: “KAJ POČNEŠ? PROSIM NEHAJ! TEGA TI NISEM DOVOLILA!” In storila ni ničesar. Bil je sin velikega vplivneža v našem mestu, vsi so ga poznali. Če bi se to izvedelo bi bila to katastrofa.

Torej, zakaj nisem prijavila? Stara sem bila le 14 let. Še dve leti za tem sem se prepričevala, da sem sama kriva, lahko bi vedela bolje, bil je tvoj prvi poljub, dovolila si mu do te točke, zakaj bi on iz tega sklepal da mu ne dovoliš dlje? Nimaš dokazov. Kdo ti bo verjel? Kako sem bila lahko tako naivna? A bila sem le otrok… Rekla sem ne. Jokala sem. Povedala sem mu, da si tega ne želim.

Vse to me mori še danes. Nisem ga prijavila, ker je bil moja prva ljubezen, no vsaj mislila sem, da je bil. Mislila sem da, sem mu to dolžna.

Šest let je od tega, stara sem skoraj 20 in še danes nosim posledice njegovih dejanj. Ne nosim kopalk, ki se zavežejo z vrvico, ne nosim oblek s črtami, spolni odnosi so dolgo bili zame uničeni… In za vse je kriv on.

 

#nisemprijavila, april 2022

#nisemprijavila zgodba 187
Označena na: