#nisemprijavila

Nekaj let nazaj sem imela fanta, ki je imel visok položaj v pomembni službi, veliko prijateljev in pomemben status v družbi. Jaz pa sem bila tiha, sramežljiva in nesigurna vase. Skupaj sva živela 4 leta.

Na začetku me je skoraj častil, mi nudil vse, kar sem želela, rekel da ne potrebujem službe, da bo on poskrbel za naju, zato nisem nadaljevala s takratno službo. Kmalu sem ugotovila, da ima probleme z alkoholom in drogami, samo sem ostala ker ko je bil trezen, je bil čisto drug človek in sem upala, da če se ga potrudim osrečit, bo sčasoma s tem nehal.

Postopoma sem opažala, da je postajal živčen, občasno jezen na druge, imel je občasne izbruhe agresije, a nikoli do mene. To se je potem spremenilo.

Kmalu me je obkladal s prasico, ničvrednim gnojem, neumno pičko, da sem nesposobna, ker nimam službe, me budil sredi noči, da me je nadrl in grozil ali zahteval da seksava. Velikokrat sem se dala dol samo zato, da je nehal težit, da se je pomiril in šel po 3 ali celo več zadrogiranih/pijanih dneh spat. Ker sem vedela, da ko se zbudi, bo lažje, ker bo trezen.

Večkrat me je posilil, tudi analno, trajalo je po več ur, žgal me je s cigaretami, mlatil in razmetaval po stanovanju… Na koncu sem se drogirala še jaz, čeprav prej nikoli nisem pila ali kadila. Morala sem drogirati tudi njega, ker on ni bil več sposoben in so se mu preveč tresle roke. Enkrat je zaradi prevelike doze doživel epileptični napad in sem mislila, da sem ga ponesreči ubila.

Enkrat me je fizično napadel, porinil v steno, udaril in brcnil v hrbet, ko sem bila na tleh. Nato me je poslal po pivo. Pri sosedi sem klicala policijo in ko sta prišla dva policista, se je fant z njima šalil, da sta se smejala njegovim foram, medtem ko je trdil, da mi je všeč bolj grob seks in se takrat čisto nič ne pritožujem, zdaj pa delam dramo. Počutila sem se izredno ponižano pred policistoma, ki bi me morala zaščititi. Policista sta mu napisala kazen, odšla in rekla, naj se pogovoriva. Jaz z 48 kg in nasilen fant s 100 kg.

Vsi so vedeli, da je nasilen. Sosedje, ker so slišali, prijatelji, ker so videli, policisti, ker so videli rdeče lice in modrice, znanci, ker so ga poznali… in nihče ni storil ničesar. Glede na mojo izkušnjo s policisti pa tudi dvomim, da bi se kaj zgodilo.

Čisto na koncu, ko sem si poiskala službo in je grozil, da me bo zaprl v stanovanje, sem zbrala pogum in poklicala starše, ki niso vedeli kaj se dogaja in so me takoj prišli iskat.

Potrebovala sem še dolgo časa, da sem prekinila vse stike z njim. Sem pa zdaj končno na varnem.

 

#nisemprijavila, marec 2022

#nisemprijavila zgodba 184
Označena na: